Nëse keni këtë grup gjaku atëherë…

Shkencëtarët kanë veçuar një grup gjaku si më të “fortin” ndër të tjerët.

Personat të cilët kanë grupin e gjakut 0 kanë metabolizëm më të qëndrueshëm dhe janë më pak të ekspozuar ndaj sëmundjeve të ndryshme.

Sëmundjet e zemrës vijnë si shkak i trashjes së gjakut dhe ky grup ka disa molekula të cilat nuk e çejojnë këtë gjë.