Nëse ju thërret ky numër në Viber, mos e hapni asesi – është virus (Foto)

Kohëve të fundit, në internet janë përhapur mijëra viruese të cilat po infektojnë pajisjet kompjuterike dhe smartfonët.

Ditë më parë – virusi “WannaCry”, ka bërë bujë të madhe në botë duke shkaktuar kaos të madh në biznese të ndryshme dhe më i njohur është rasti i spitalit në Britani.

Ndërkohë edhe në aplikacionet më të njohura të shkëmbimit të mesazheve siç janë WhatsApp e Viber janë përhapur viruse të ndryshme.

Lajmin për virusin e WhatsApp mund ta lexoni. Ndërsa edhe në Viber janë lajmëruar rastet e para të një virusi të mundshëm.

Nëse në Viber ju thërret një numër të cilin do ta shihni në fotografitnë e mëposhtme – mos e hapni, sepse është virus