Nëse i keni këto simptoma mos i injoroni

Keni dhimbje në tërë trupin dhe nuk e kuptoni pse? Kjo mund nuk mund të jetë jo vetëm lodhje e thjeshtë, por fibromyalgia – një sëmundje misterioze që doktorët rreth botës ende po e debatojnë, transmeton Klan Kosova.

E vetmja gjë që doktorët bien dakord është të kontrolloheni para se të jetë shumë vonë.

Këto janë simptomat:

Keni dhimbje të vazhdueshme për më shumë se tre muaj
Shpesh keni probleme me gjumin
Keni siklet gjatë urinimit
Keni dhimbje shumë të mëdha menstruale
E keni të vështirë të përqendroheni dhe nuk i mbani mend gjërat