Nëse gishti i dytë i këmbës tuaj është më i gjatë se të tjerët, lexojeni këtë shkrim


Leximi i shputave të këmbëve ka qenë praktikë në Kinë qysh 5000 vjet më parë. Në kulturën e tyre, thuhet se këmbët janë pasqyrë e trupit tonë.
Nëse gishti i dytë i këmbës tuaj është më i gjatë se gishtat e tjerë, kjo nënkupton se ju jeni energjetik dhe ideator. Por në ndërkohë, dini të jeni edhe shef i mirë.
111-90