Nëse fle vdes, kështu është gjendja e çuditshme të këtij adoleshenti (Video)

Ai mund të merr frymë kur është zgjuar, por jo dhe kur shkon të fle.
Doktorët anë thënë se ai do të mund të jetojë vetëm gjashtë javë, mirëpo më pas gjithçka u bë më e lehtë për ta përballuar, transmeton lajmi.net Ai vuan nga një sëmundje e rrallë, e cila përfshin 1,500 njerëz në mbarë botën. Ai gjatë ditës mund të merr frymë, mirëpo jo edhe kur të fle, ngase vdes menjëherë, për shkak të pamundësisë së frymëmarrjes. Kështu, prindërit e tij kanë blerë aparate të cilat ia mundësojnë atij të merr frymë gjatë gjumit.
Nëna e tij tregon se kjo gjendje bëhet çdo herë e më e rëndë, për shkak se ai lodhet gjatë ditës, ka nevojë të mbyllë sytë e të pushojë vetëm pak, prandaj në çdo kohë duhet të jenë me të dhe të kujdesen.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO