Nënës së pakujdesshme, për pak sa nuk i ra fëmija me kokë në tokë (Video)

femija-620x330-1
Në një dyqan bizhuterisë në Indi, një shitës është treguar i shpejtë dhe e ka shpëtuar një fëmijë për të mos rënë me kokë në dysheme.
Djaloshi që qëndronte sipër banakut nga xhami, e ka humbur balancën dhe është lakuar nga ana tjetër.
Meqenëse nëna tij ka qenë duke shikuar anash, vogëlushi ka mundur të bie dhe të lëndohet keq, transmeton Telegrafi.
Por, argjendari ka vepruar me shpejtësi dhe e ka kapur fëmijën në momentin e fundit.
Shikoni videon e publikuar, kur ai e përkëdhel djaloshin që e shpëtoi nga rrëzimi.