Nënëlokja shqiptare që përjetoi tri luftëra (Video)


Zela Rexhepi, nga fshati Svircë e Medvegjës,ditë më parë festoi 100 vjetorin e lindjes. Mësoni më shumë për këtë zonjë e cila i kaloi tri luftëra dhe peripecitë jetësore që i ka kaluar gjatë 100 vjetëve. Ndiqeni kronikën e plotë në linkun më poshtë: