Nëna Xhiroi Videon Emocionale, Pak Para Vdekjes: Jam E Re? Dua Të Kujdesem Për Fëmijët [video]

Jennifer Johnson nga Florida, nënë e dy fëmijëve, vdiq më 17 dhjetor nga sëmundjet e zemrës. Por, para vdekjes, ajo publikoi një video për të tërhequr vëmendjen ndaj sëmundjes dhe për të mbledhur të holla për operacion. Filmimi është bërë në tetor të këtij viti. Për fat të keq botën ky xhirim e tronditi tek pasi nëna e re vdiq. Në video ajo thotë: “Jam shumë e re, teksa i linda dy fëmijë të bukur. Pse unë”?Videoja zgjatë katër minuta. Ajo shikon në kamerë dhe me ndihmën e letrave të shkruara tregon rrëfimin e saj.

Shikim te kendshem…

    http://youtu.be/EPqhhpdmcac