Nëna vret djalin 16 vjeç, e drogon me heroinë: Doja thjesht të argë……

auto_screenshot_11476453944-530x300Nëna e një 16 vjeçari në Ohajo i ka marrë jetën të birit pasi donte të “argëtohej” me të duke i dhënë një dozë masive heroine. Gruaja pa menduar për pasojat përzjeu heroinë dhe fentanil-një qetësues i fortë dhe e ftoi djalin që ta provonte bashkë me të.

Ajo u gjet të nesërmen në mëngjes në gjendje shumë të rëndë, ndërsa 16 vjeçari për fat të keq nuk kishte mundur të shpëtonte. Ai u gjet i mbyllur në banjë me shenjat e injeksionit të drogës së fuqishme në krahë.

Sipas hetimeve të kryera nga policia, nënë e bir u gjetën në dhomën e një moteli.