Nëna përgëzon vajzën përderisa ajo rrahet me një tjetër (VIDEO)

screenshot-1_1472757692-8755351Një nënë është kapur në kamerë duke e inkurajuar vajzën e saj që të rrahet me një vajzë tjetër para shtëpisë së tyre në Indiana. Në pamjet e kapura me një celular, dy vajza të reja shihen duke u grushtuar dhe shkulur flokët njëra-tjetrës, përderisa njerëz të tjerë i shikojnë ato nga afër. Një grua mund të dëgjohet duke inkurajuar vajzën e saj, përderisa i tregon se si ta qëllojë dhe i thotë të mos lodhet, Madje, ajo e këshillon vajzën e saj që ta godet vajzën tjetër prapa në kokë. Shikojeni videon: