Nëna pëlqen të qëndrojë e zhveshur para djalit të saj, kështu që ai të mësohet me trupin e një….

nintchdbpict0002724031641_1475859006-5454751-530x300Një nënë ka pranuar në internet se qëndron vazhdimisht e zhveshur para djalit të saj 7 vjeçar, për shkak se dëshiron që ai ta dijë se si duket “një grua e vërtetë”.
Ajo pyeti përdoruesit e Reddit se në çfarë moshe filluan të mbuloheshin para fëmijëve të tyre – dhe për këtë mori përgjigje të ndryshme.

Gruaja tha se ajo vjen nga një “familje shumë e hapur” që i kalon ditët e saj komplet e zhveshur. Ajo shtoi: “Nuk ndjehesha rehat ta bëja këtë duke u rritur… kështu që ishte e rëndësishme për mua që fëmijët e mi të ndjehen mjaftueshëm rehat të qëndrojnë zhveshur nëse duan”, transmeton Gazeta Express.

“Djali ynë 7 vjeçar preferon që të teret me ajër pas dushit, kështu që qëndron i zhveshur deri në kohën e gjumit”, shtoi ajo.

“Dua që ai ta dijë se si duket një grua e vërtetë. Nuk dua që ai të rritet me mendimin se gratë duken si ato gratë që i sheh në TV dhe filma”, tha a