Nëna mendoi se gjeti “lodrën e pistë” të vajzës në lavaman, por në të vërtetë ishte…

Një nënë është terrorizuar, kur ka gjetur në lavamanin e enëve një lodër seksuale të vajzës së saj.

Por biseda një nëna ka bërë me vajzën rezultoi të ishte më e thjeshtë seç nëna kishte menduar në të vërtetë.

Kjo sepse ajo që kishte gjetur nëna në lavaman nuk ishte një lodër seksi, por një shishe uji. Vajza e ka bindur nënën vetëm, kur i ka treguar kapakun e shishes.

Shishet që ngjajnë lodra seksi janë një trend i ri këtë periudhë, por nëse i blini ua tregoni prindërve dhe mos i lini vend e pa vend sepse mund të ndodhin keqkuptime si në rastin e mëparshëm.