“Nëna ime çmendet kur më sheh të zhveshur”

foto (1)Nicole Scherzinger ende i paguan shtrenjtë zhveshjet e saja në skenë dhe klipe pasi që, e ëma e këngëtares, Rosemary Elikolani është tejet religjioze dhe çmendet kur e sheh të bijën gjysmë të zvheshur në fotosesione dhe klipe.

“Ajo thotë: Unë gjithmonë të them që mos të bësh kompromise me veten’. Nëna ime më sheh mua si vajzën më të madhe. Ajo është aq spirituoze dhe më mban mua me këmbë në tokë. Ajo është kështjella ime”, është shprehur Nicole.

Këngëtarja nga Hawaii madje ka thënë se, kur klipi i saj ‘Hush Hush’ u publikua, e ëma është çmendur kur pa skenën e Nicole në një vaskë, gjysmë e zvheshur.

“Ajo më tha se nuk duhet ta bëjë këtë gjë. Unë mendoj se ajo video është art por nëna ime ka tjetër mendim”, ka zbuluar këngëtarja.