Nëna i këndon këngë bebes: reagimi i saj është gjëja më e ëmbël që do ta shihni sot! (Video)

Poza e saj, shprehja e fytyrës dhe ngazëllimi në fund të këngës – të paçmueshme.
Çdo çast i kaluar me beben është i vlefshëm, aq më parë kur është fjala për fëmijën tuaj.
Nënat gjithmonë dinë saktësisht se çka është mirë për bebet e tyre. Këtë e ka treguar edhe kjo nënë që mund ta shihni në video.
Kur i ka kënduar bebes së vet, bebes nuk i mbetet gjë tjetër pos që të dëgjojë si e hipnotizuar.
Poza e saj, shprehja e fytyrës dhe ngazëllimi në fund të këngës janë gjëja më e ëmbël që do ta shihni sot.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon binduni edhe vetë:


Nëna i këndon këngë bebes- reagimi i saj është… by gazetain