Nëna fotografon vajzën që po vdiste, por ajo që sheh e lë gojëhapur!

Një vajzë 19-vjeçare humbi betejën e saj me një lloj kanceri të mëlçisë dhe nëna e saj mendoi t’i bëjë një foto para lamtumirës së fundit. Por ajo u habit kur pa foton.

Mbi kokën e vajzës shihej njëfigurë e ngjashme me një ëngjëll. Nëna e vajzës thotë se ishte engjëlli i saj mbrojtës, por në rrjet besojnë se është thjesht reflektimi i dritës.