Nëna e ndau nga motrat dhe vëllezërit, ajo çka zbuloi ia theu zemrën (Video)

Disa storie janë tejet të dhimbshme, por që në fund arrijnë të zgjidhen në mënyra të çuditshme, transmeton revista Kosovarja.

Latasa Thomas është një nënë e cila ka 4 fëmijë dhe nuk e ka mbështetjen e askujt, e që ajo kishte humbur edhe punën dhe iu kishte dashur që të gjejë zgjidhje për fëmijët e saj.

Ajo kishte humbur shtëpinë e saj dhe iu kishte dashur që të kërkojë ndihmë në mënyra të ndryshme që t’I shpëtonte fëmijët. Gjithçka ndryshoi në momentin kur Steve Harvey në bashkëpunim me reperin T.I e ftuan në emision e që ia bënë befasinë më të këndshme në jetë. Tashmë, familja është përsëri e bashkuar. Më poshtë mund ta shikoni videon dhe befasitë që iu bënë kësaj nëne dhe fëmijëve të sajNëna e ndau nga motrat dhe vëllezërit, ajo çka zbuloi ia theu zemrën (Video)