Në Shkodër, gruaja më e vjetër në historinë e njerëzimit. Zbuloni sekretin e jetëgjatësisë së saj..

Ajo duhet të jetë gruaja më e vjetër në historinë e njerëzimit, sipas mjekëve të spitalit të Shkodrës.
Ekzistenca e kësaj “dekanie” të njerëzimit është shpallur nga Yahoo.

Ajo qëndron në spitalin e Shkodrës për shkak të problemeve të frymëmarrjes. Ishin mjekët që e trajtonin ata të cilët konfirmuan edhe moshën e saj.

Stër stër stër mbesa e djalit të saj, Alone i kishte thënë mjekëve se ishte 146 vjeç. Por për të konstatuar moshën e gruas, mjekëve iu desh të bënin disa analiza të gjakut dhe një test të kockave në një laborator të specializuar në Tiranë raporton Yahoo.

E pyetur nga mediat lokale, ajo tha se nuk e di moshën e saj . “Edhe unë vet ndala së llogarituri moshën e saj shumë vite më parë,” shtoi ajo. “I vetmi koncept që kam për kohën është kur lind dhe perëndon dielli”, thotë gruaja.

Sekreti i saj?
Në kushtet në të cilat ndodhet tashmë ajo thotë se pi nga një gotë qumësht çdo mëngjes dhe konsumon shumë peshk.