Në Prizren qytetarët largojnë flamurin e Turqisë (Video)

20161128103733599646Disa qytetarë kanë larguar një flamur të Turqisë, i cili ishte vendosur pikërisht në 104 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë. Përmes një video të postuar në Facebook, ata thonë se kjo është një festë e shqiptarëve dhe jo e turqve,