Në listën e EULEX-it edhe dy biznismen të fuqishëm ja se kush jane…


Pjesë e dosjes hetimore kundër grupit më të madh të të dyshuarve në Kosovë për krim të organizuar, që drejtohej nga deputeti Azem Syla janë edhe Kujtim Bucaliu dhe Baki Abdullahu.

Kujtim Bucali është djali i Ibrahim Bucaliut pronarë i kompanisë së derivative “HIB Petrol” si edhe Baki Avdullahu pronar i kompanisë “Baki”, shkruan Gazeta Fjala.

Policia e EULEX-it në bashkëpunim me Policinë e Kosovës kanë filluar një aksion të gjerë për krim të organizuar në orët e hershme të mëngjesit në 40 lokacione. Të dyshuar janë 51 persona për krim të organizuar. Mes tyre ka gjyqtarë, zyrtar komunalë, zyrtarë të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.
eulex-1-620x326-1