Ne Kine gropa “perpin” papritmas nje punetor (Video)

28_03_13_92696_Gropa

Rrebeshi i shiut dhe përmbytjet që kanë përfshirë qytezën kineze të Shenzen kanë shkaktuar një gropë në zonën e një kantieri. Por në momentin kur sipërfaqja rrugore ra, një nga specialistët e sigurisë po dilte për një kontroll./LajmeFlash/