Në këtë fotografi ka diçka të pazakontë – a mund ta dalloni se çfarë? (Foto)


Fotografia në të cilën janë shfaqur prindërit me fëmijët, u bë një hit në internet për shkak të një detaji të pazakontë.

Babai dhe nëna e fëmijëve shfaqen duke buzëqeshur ndërsa ishin të ulur me fëmijët në shtrat, por në qoftë se ju shikoni më afër, ju do të shihni diçka të “veçantë”.

Tek këmbët e gruas, mund të vërehet fytyre e një njeriu.
x

x1