Në Francë gjenden dy foshnje të vdekura në frigorifer

fotoNë Francë është arrestuar një grua 32 vjeçare me dyshimin për vrasje fëmijësh pasi që dy trupa u gjetën në frigorifer në banesën e saj në lindje të vendit.

Gruaja u burgos kur partneri i saj thirri policinë pasi që kishte zbuluar njërin nga trupat, transmeton AFP.

“Në banesën ku u gjenden, është shumë vështirë të konfirmohet mosha e të vdekurve dhe nëse ata kanë që sapo të lindur apo dhe në kanë lindur të vdekur.