Në Fier lind qengji me 4 sy e me bisht në ballë (Video)


Një qengj me katër sy e bishtin në ballë në vend të hundës ka lindur në fshatin Vreshtas të ish komunës Cakran.
Katër bebet e syve janë ngjitur me njëra tjetrën, dhe dy prej tyre mbulohen nga bishti.
Qengji ka lindur në familjen e Edmir Merkajt 37 vjeç.
Ky u fundit ka treguar se ka tentuar ti japë të pijë qumësht me biberon por për shkak se qingji nuk ka hundë gati sa nuk është mbytur, pasi nuk mund të merrte frymë gjatë pirjes.
Untitled