‘Në emër të popullit’ I rrahin dhunuesit deri në vdekje

lsquo-n-euml-em-euml-r-t-euml-popullit-rsquo-i-rrahin-dhunuesit-deri-n-euml-vdekje-foto_hd
Një burë ka mbetur i vdekur nga një goditje e rëndë, ndërsa dy të tjerë më të rinj, janë rrahur deri në frymën e fundit.
Këta tre indian dyshohet se kanë abuzuar seksualisht me një vajzë shtatë vjeç, të cilën më pas e kanë varur në litar.

Ne emer te popullit I rrahin dhunuesit deri ne vdekje foto 2
Vendasit ishin grumbulluar shpejtë në qendër të vendit dhe pasi kanë zhveshur keqbërësit, i kanë rrahur brutalisht.

Kjo ka ndodhur në provincën Kalibazar të Bengalit, ku ‘dënimet pa gjyq’ janë të shpeshta.
Qeveria në Bengali është duke luftuar që të vë ligjin në rend të parë, ndërsa të heq vetëdijen se dënimet mund të japë çdokush