NE DORE TE KUJT JEMI ! Isa flet, Hashimi ia fut gjumë (Video)

Passport.jpg1

 

 

Për herë të parë që prej shpalljes së pavarësisë, Hashim Thaçi s’ka qenë më në qendër të vëmendjes.

Ministri i Jashtëm është detyruar t’i lë vend kryeministrit Mustafa për fjalimin kryesor në seancën solemne të Kuvendit me rastin e 7-vjetorit të Pavarësisë.

Dhe, është dukur i lodhur Thaçi.

Siç shihet në këtë video në Interaktiv në KTV Thaçi bën një sy (e gjysmë) gjumë teksa Mustafa flet.