Në Belgjikë, lind viqi me dy koka

viqi-me-dy-koke-300x187

 

Jean Baptiste, mori goditjen më të madhe, kur një lopë lindi nje viq me dy koka. Z.Baptiste thotë se ai e kishte kontrolluar gjinjë lopën që ajo të ketë një lindje normale, por ja që nuk ndodhi kështu.

Viqi ka 2 trura, dhe që të dytë funksionojn një kohësisht. Ai gjithashtu ka edhe katër sy, dhe nje palë veshë.

Z.Baptiste tha se lindja ishte normale dhe nuk kemi mundur që ta vërejm deformimin menjëher, vetëm pasi viqi është shtri në tokë veterineri i habitur tha “O zotë, paska dy koka”.

Momentalishtë nëna e viqi janë bashkë, mirëpo e ardhmja e viqit me dy kokë është ende e pa qartë.