Në 3 vjet, nga mashkull bëhet femër (VIDEO)

loading...

safe_image.php
loading...

20-vjeçari i cili veten e quan “iiGethi” ka publikuar një video në Youtube ku tregon ndryshimin e fytyrës së tij gjatë një periudhe 3 vjeçare.

Videoja është e përbërë nga fotografi të bëra gjatë tre viteve dhe shihet ndryshimi nga një djal simpatik flokëgjatë në një femër të bukur.

“iiGethi” ka kryer disa ndërhyrje estetike për “Feminizim kirurgjikal të fytyrës” (FFS), duke arritur të ndryshojë komplet fytyrën.

loading...