Ndryshon ora akrepat shkojne 60 minuta para

Nga sot ka hyrë ne fuqi ora e re akrepat e se ciles do te jene 60 minuta para. Akrepat do të zhvendosen 60 minuta përpara për të sjellë në fuqi orën legale dhe për ti dhënë fund periudhës së orës diellore. Ndryshimi i orës ndodh në javën e fundit të marsit dhe zgjat deri në javën e fundit të tetorit. Në Shqipëri dhe në vendet e Bashkimit Evropian ora do të ndryshojë në të njëjtin çast.