Ndryshimi në plazh midis një shqiptari të Kosovës dhe një të Shqipërisë (Video)

Djemt e ri te fsiuff te cilet publikojne parodi te shumta ne rrjetin e tyre social facebook kete here kane sjell dicka ne lidhje me veren dhe pushimet ne plazh.
Ne video shihet qarte se si cmimet rendomte ndryshojme mes nje Shqiptari te Kosoves dhe nje te Shqiperise duke bere keshtu te duket nje e vertete e hidhur.
Keto gjera duhet te zhduken sepse nuk ka asnje ndasi mes nesh. Te gjithe jemi vellezer dhe te gjithe bijt e nje kombi te madh qe quhet Shqiperi.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video