Ndoshta nuk do t’iu jepni më para lypësve – shihni si mashtrojnë ata! (Video)

ly_1472708272-7485348Shumë qytetarë ndjejnë keqardhje ndaj personave të cilët dalin të lypin në rrugë. Por pasi ta shohin këtë video ndoshta do të ndryshojnë mendim e nuk do t’i japin më para. Një grua e cila hiqet si invalidë i del përpara qytetarëve me makina sapo ata lënë portin e Durrësit, duke i zgjatur dorën për lekë. Të mësuar me këtë skenë shoferët, kryesisht turistë dhe emigrantë që kthehen në Shqipëri, nuk ndalojnë.