Ndodh në Pejë, Policia i kap duke bë mardhënje, ja reagimi tyre! (Video)

Ndodh në Pejë, Policia i kap duke bë mardhënje, ja reagimi tyre!
Dy të rinj nga Peja janë raportuar në polici se po kryenin marrëdhënie seksuale në oborrin e një çerdheje.
Policia reagon dhe e bastis makinën e dy të rinjve.Atyre u jepet vërejtje.Ndiqni pamjet ekskluzive të reagimit të policisë në këtë rast.
Për Më Shumë Shiko Videon E Plotë Më Poshtë:

Video