Ndodh edhe kjo: Ankohet për prerjen e flokëve, rrahet brutalisht nga stilistet e sallonit (Video)

Policia në Sparkbrook të Anglisë, ka nisur hetime për tre stiliste flokësh, që e kanë rrahur brutalisht një kliente.
Kjo e fundit ishte ankuar për formën e prerjes dhe mënyrën si ia rregulluan flokët, pasi që pagoi për shërbimin.
Punonjëset e sallonit nuk e pritën mirë, dolën përjashta duke e grushtuar dhe shqelmuar për një kohë të gjatë.
Deri më tani janë intervistuar dëshmitarët, ndërsa nuk bëhet e ditur për lëndimet që ka marrë gruaja që vetëm mbrohej.
Ndiqeni videon më poshtë

VIDEO