Ndodh dhe kjo në Tiranë/ Shoferi ndalon autobusin, del jashtë dhe fillon sherrin me djalin e ri (VIDEO)

screenshot-1_1480530983-4551874Ditën e sotme në orët e para të mëngjesit, ka ndodhur një episod dhune në një linje autobusësh të qytetit të Tiranës. Nuk dihet me saktësi se cilës linje i përket autobusi, por stacioni i tij i nisjes ndodhej prapa Pallatit të Kulturës. Një djalë i ri i cili ishte vonë për në shkollë, vrapoi të kapte autobusin i cili ishte gati duke u nisur. Ai i doli përpara makinës dhe i kërkoi shoferit që të hapte derën, sa nuk qe nisur akoma mirë. Shoferi nuk pranoi ta hapte atë dhe si pasojë djali i ra fort. Kaq mjaftoi që shoferi të ndalte autobusin, të dilte jashtë dhe të zihej me këtë djalë