Ndihmojeni këtë fëmijë nga Podujeva që e ka humbur dëgjimin

Një fëmijë nga Podujeva po vuan nga një problem i rrallë shëndetësor. Ai nuk dëgjon, dhe rrjedhimisht, nuk mund të flas pasi që aparati I të dëgjuarit i është dëmtuar nga temperatura e lartë trupore që ka pasur një herë të vetme.
Por, ka shërim për të.

Atij I duhen 50 mijë euro për ta bërë një operacion, dhe i duhen me urgjencë, pasi që mjekët thonë që po u vonua operacioni, ai edhe mund të mos ketë sukses.

Prandaj ndihmojeni këtë fëmijë./klan kosova/