Ndëshkimi i nënës: I rruan flokët së bijës sepse talli një vajzë me kancer (VIDEO)

hair-preview_1475658719-1624553-680x350PAMJET E MËPOSHTME TREGOJNË MOMENTIN, KUR NJË NËNË NDËSHKON TË BIJËN, DUKE I RRUAJTUR KOKËN, PASI KJO E FUNDIT ISHTE TALLUR NË SHKOLLË ME NJË VAJZË PA FLOKË QË VUANTE NGA KANCERI.

Video tregon vajzën, e cila qëndron e ulur dhe duke bërtitur, ndërsa nëna e saj i rruan kokën me makinë në formë ndëshkimi.

Video ka marrë miliona klikime dhe komente përgëzimi për nënën e vajzës.