Ndeshje e rëndë në Strazh

Një ndeshje e rëndë mes Autobusit dhe një Golf 2 ka ndodhur mëngjesin e sotëm rreth orës 7:30 minuta rrugës Gostivar – Kercovë afër Strazhës.

Ndeshje e rëndë në Strazh

Autobusi “Transkop Bitola” ka ardhur në Gostivar ndërsa Golf 2 duke shkuar rrugës në Kërcovë ku edhe ka ardhur deri tek ndeshja. Sipas informacioneve jozyrtare i lënduar lehët ka mbetur vozitesi i Golfit 33 vjecari A.E nga fshati Zajas ku menjëher është dërguar në spitalin e Kërcovës. Policia është duke e kryer hetimin në vendin e ngjarjes.