Ndarja përfundimtare e opozitës? ePabesueshme se cfare beri AAK-ja… (FAKTE TRONDITESE)


Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar pas thirrjes së protestës më 14 maj nga AAK, ku pjesmarrjen në të e ka konfirmuar edhe Nisma për Kosovën. Vetëvendosje thotë se nuk është konsultuar fare nga AAK për caktimin e kësaj date të protestës.
Vetëvendosje përmes një reagimi dërguar mediave, edhe pse nuk tregon nëse do të marr apo jo pjesë në këtë protesë, e kritikon AAK-në për këtë veprim duke thënë se protesta të tilla të pakoordinuara rrezikojnë t’i dobësojnë përpjekjet e opozitës, raporton lajmi.net.
Lëvizja VETËVENDOSJE! nuk ka qenë e njoftuar paraprakisht në lidhje me këtë datë të shpallur nga AAK. As nuk jemi konsultuar dhe as nuk kemi biseduar mes vete për këtë.
Kosova ka nevojë për protesta dhe ato do të ndodhin pashmangshëm. Por protestat duhet të jenë të organizuara mirë dhe të mbahen në kohën e duhur. Veprimet e pakoordinuara rrezikojnë ta dobësojnë përpjekjen opozitare dhe të rezultojnë me protesta jo mirë të organizuara dhe jo të fuqishme e masive. /lajmi.net
opa