Ndalon për të ndihmuar dikë në rrugë, del duke fituar 200 mijë dollarë (Video)

Duhet të ishte një video-eksperiment social, siç qarkullojnë shumë në rrjetet sociale, por u transformua në një garë solidariteti me fund të lumtur. Gjithçka nisi kur amerikani Brian Palazola i kanalit YouTube HammyTv, u ndal në rrugë me makinën e tij duke u shtirur se kishte nevojë për ndihmë, për të ndërruar një gomë të makinës, për të zbuluar kush dhe pas sa kohe do i vinte në ndihmë. Kalojnë plot dy orë në indiferencë totale të shoferëve, deri kur u ndal Eric, një burrë që u ofrua për të ndihmuar Palazola. Ai e ka trupin e mbuluar me shenja djegiesh dhe ndërsa tregon historinë e tij, është e qartë se ai që ka më shumë nevojë për ndihmë është pikërisht Eric.
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

Video Link