Ndalohet seksi oral dhe anal, nuk mund të besoni dënimin (FOTO)

Senati i Michigan sapo e ka miratuar ligjin për ndalimin e të gjitha formave të sodomisë, seksin anal dhe oral, duke i bërë këto akte të dënohen deri mbi 15 vjet burgim.

Por, jo vetëm Michigani ka kësi legjislature shtypëse.
Bashkë me Michiganin, edhe Idaho, Utah, Virginia, North Carolina, South Carolina, Florida, Alabama etj., kanë ligje të ndryshme përmes së cilave e ndalojnë seksin anal dhe oral, transmeton lajmi.net.
Ndërsa Montana, Kansas, Oklahoma dhe Teksas, i kanë ndaluar këto akte vetëm nëse ato kryhen nga persona me të njëjtin orientim seksual.
Michigan këto vendime i ka marrë pasi që e akuzon sodominë si një formë brutalitetit, raporton lajmi.net.
“Çdo person që e kryen krimin kundër natyrës qoftë me qeniet njerëzore apo me ndonjë kafshë, do dënohet për këtë”, thuhet ndër tjerash në vendimet e Michigan.
Dhe nëse shteti të kapë duke e bërë këtë ‘krim’, ti mund të dënohesh deri në 15 vjet burgim.

Screenshot_12-1-747x478