Ndalohet nga policia. Të jeni të bindur, nuk keni parë kurrë një person më “high” se kaq (Video)

Kjo video e pabesueshme dhe tronditëse është regjistruar nga kamerat portative të një patrulle policie në një qytet rus. Oficeri i policisë ndalon një të ri, i cili ngiste mjatin e tij në mënyrë krejt anormale. Pasi ai ia doli të parkojë një njëfarë mënyre, pati këtë komunikim me oficerin:
Polici: Lejen e drejtimit dhe lejen e qarkullimit ju lutem!
Zotëria:Çfarë the?… Më duket se i kam harruar ato tek Sasha banditi?
Polici:Ok, kjo është një gjobë prej 30 euro për ngarje të mjetit pa letra, por unë ju këshilloj të vini në rajonin e policisë nesër. Mjeti sekuestrohet!
Ditë të mbarë! Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO