Ndahet nga jeta bashkeluftetari Beqir Beqiri

NJoftojmë bashkëluftëtarët dhe opinionin e gjerë, se me 11 korrik 2013 është ndarë nga ne, në moshën 59 vjeqare, BEQIR BEQIRI, invalid i UÇK-se, bashkeluftetar i heroit te kombit Zahir Pajaziti. Varrimi i të ndjerit do të bëhët ora 18 në Varrezat e Qytetit ne Prishtine.