Nazmiu akuzon mësuesen për rrahje, ajo e mohon (Video)


Shtatë vjeçari Nazmi Berisha nga Janjeva e Lipjanit, po pretendon se mësuesja e tij, Haxhere Demiri, po ushtron dhunë vazhdimisht ndaj tij, madje atë edhe me shkop.

Por këtë po e mohon mësuesja e tij, Haxherja. Ajo thotë se nëna e nxënësit të saj po gënjen dhe se e gjitha sipas saj ka të bëjë me notën që kjo i ka vënë Nazmiut në diktim, njofton Klan Kosova.

Drejtoria e Arsimit në Lipjan nuk është në dijeni të rastit, dhe sipas drejtorit Rasim Hasani, ata tashmë do marrin masa ndaj mësueses nëse akuzat vërtetohen si të vërteta.

Për më shumë ndiqeni kronikën e mëposhtme nga gazetarja Arbresha Fazliu.
shkolla-rrahja-1-690x380