Nata e beqarisë: Festonte e dehur me mikesha mbi tavolinë, por ky veprim i kushtoi shtrenjtë (Video)


Një video qesharake është shfaqur në internet, që dëshmon më së miri se si duhet të jemi të kujdesshëm kur argëtohemi e në veçanti kur konsumojnë alkool. Një e re nga Melbourne, thjesht dëshironte të argëtohej në natën e saj të beqarisë, por duket se ajo paksa e kishte tepruar, Ajo kishte konsumuar aq shumë alkool, sa që gjatë vallëzimit humb drejtpeshimin dhe rrëzohet nga tavolina.