NASA fsheh të vërtetën dhe fshien pamjet (Video)

tocka-90111

Donna Hare ka punuar për NASA 1967-1981, dhe gjatë asaj kohe fituar njohuri në disa nga mënyrat që NASA dyshohet se ka fshehur të vërtetën dhe duke u përpjekur për të fshehur të gjitha provat e jetës përtej planetit tonë.
Video të cilat ju të transferojë ju mund të shihni një nga dëshmisë së saj, e cila thotë se është e gatshme për të përsëritur nën betim, duke thënë se NASA rregullisht shkatërron fotografitë dhe provat për ekzistencën e të huajve.

Kasetë që është e mundur, alienet janë fshirë thjesht. Disa nga këto imazhe janë mbledhur në përpilimin se ju transferimi, dhe më shumë në lidhje me procesin e shkatërrimit të provave se NASA gjoja shërben padyshim të shikoni në video.