NASA filmon objekte te paidentikuara [Video]

028-221x166Jemi të vetëm në kozmos, apo mund të takohemi me jashtëtokësor, qoftë edhe për të luajtur… me letra? Kjo çështje e shumëpërfolur sikur po përpiqet të zgjidhet përmes dokumentimit, vizioneve, apo dëshmive që shpesh përfundojnë, duke thënë ‘s’është e mundshme”. Po çfarë ndodh nëse kamera që regjistron gjithçka është ajo e “International Space Station” (ISS)? Që në ditët e para të vitit 2013 ka pasur sinjalizime të shumta UFO-sh dhe këtu nuk ka asgjë të re.

Te plot e gjeni tek—> 7dite.org/nasa-filmon-objekte-te-paidentikuara-video/ © 7 Dite
Por ja që ka edhe objekte të paidentifikuara, të shikuara në hapësirë, afër ISS. Në videot e mëposhtme mund të vërehet prania e objekteve të formave të ndryshme, të filmuara nga telekamerat e NASA-s. Disa janë më të ngadalta e disa më të shpejta. “Nuk ka pse befason fakti që pas thuajse gjysmë shekulli nga fluturimet e para humane, njerëzit mahniten. Eshtë normale të ndiheni të befasuar nga ajo që s’arrihet të kuptohet”, shpjegon James Oberg, ekspert i fushës. Ai nuk i jep shumë të drejtë atyre që flasin për objekte fluturuese, të cilat i takojnë një jete aliene. Po çfarë janë objektet që shfaqen në video? Meteorë, mbetje hapësinore, apo thjesht imazhe të gjeneruara nga kompjuteri…?

Te plot e gjeni tek—> 7dite.org/nasa-filmon-objekte-te-paidentikuara-video/ © 7 Dite