NASA e pamundur te shpjegoj ate çka filmoi Stacioni Ndërkombetar i Hapesires me 25/03/2013…! (video)

mqdefault

NASA përsëri në dilemë!
Në videon që alb-observer.com ju paraqet do të shikoni shumë objekte të paidentifikuar fluturimi të cilat kanë vënë vërtet në dilemë NASA-n pasi nuk mund të jap një shpjegim konkret për to!

Këto objekte hyjnë dhe dalin nga orbita e Tokës në çdo kënd dhe me çdo formë, pra kanë një trajektore të ç’rregullt gjë që bie ndesh me mënyrën e fluturimit të teknologjisë njerëzore!
Pamjet janë regjistruar nga kamerat e Stacionit Kombëtar të Hapësirës dhe janë origjinale. Është pikërisht origjinalitetit i këtyre pamjeve që ka venë në “bela” Agjencinë Amerikane të Hapësirës./LajmeOnline/