Myslimanët u shpërndajnë dhurata për Krishtlindje të pastrehëve në Angli (Video)

Një grup miqsh myslimanë u kanë shpërndarë dhurata për Krishtlindje njerëzve të pastrehë në Mançester. Mohammed dhe miqtë e tij u kanë shpërndarë qindra dhurata të pastrehëve për Krishtlindje në Mançester. Ta japësh zekat është njëra nga shtyllat e Islamit, shkruan BBC, përcjell Express. Organizata “Strehimi’ e Britanisë së Madhe vlerëson se më shumë se 250.000 njerëz janë të pastrehë në Angli.