Myla Sinanaj publikon videon pornografike (VIDEO)

Ditë më parë, kosovarje me nënshtetësi amerikane, Myla Sinanaj kishte publikuar disa foto nga videoja e saj pornografike ndërsa tani në internet ka dalë edhe komplet videoja.

Madje, Sinanaj ka qenë mysafire në një emision ku e ka komentuar videon, arsyet përse e ka bërë dhe se si ajo ka dalë publike.

Shqiptarja tregon se videon e ka publikuar ish shoqja e saj Farrah ndërsa e ka bërë për t’iu hakmarrë Kim Kardashianit, pasi që shumë i thonë se i ngjanë asaj. Madje Sinanaj ka qenë edhe në lidhje me ish burrin e Kimit, Chris Humphries./LajmeOnline/

Më poshtë, mund të komentoni në lidhje me artikullin.


.

After 10 seconds this status will be posted on your timeline:


Title: Myla Sinanaj publikon videon pornografike (VIDEO)

Description:

Ditë më parë, kosovarje me nënshtetësi amerikane, Myla Sinanaj kishte publikuar disa foto nga videoja e saj pornografike ndërsa tani në internet ka dalë edhe komplet videoja. Madje, Sinanaj ka qenë mysafire në një emision ku e ka komentuar videon, arsyet përse e ka bërë dhe se si ajo ka dalë publike. Shqiptarja tregon se […]

Foto:

PostPicture

Click Here to stop it.

.