Myku i thonjëve mund të ju kushtojë me jetë. Ja receta për kurimin e tyre (Video)

Nëse jeni të infektuar me myk në thonjtë e këmbëve tuaja nuk duhet ta neglizhoni asesi. Myku mund të jetë tejet serioz,
Myku apo siç njihet ndryshe ‘kërpudhat’ mund të ju kushtojë me jetë, nëse nuk trajtohet mund të përhapet në eshtra madje mund të shkojë aq larg deri sa të pengoje edhe në qarkullimin e gjakut, dëmtimin e nyjeve limfatike dhe kushtet tjera kërcënuese për jetën.
Për trajtimin e tyre ekzistojnë receta të cilat mund t’i përgatisim në kushte shtëpie për kurimin e kësaj sëmundje. Këto receta janë të lehta për tu përgatitur njokohlsisht të lehta edhe për aplikim mjafton t’i kushtojmë kujdes në aplikimin e saj rregullisht
Në videon e mëposhtme keni receta të ndryshme për kurimin e mykut.

VIDEO