Mundësi e variantit M të BMW 7

timthumb (3)Varianti M i serisë së BMW-s ka pak gjasa të ndodh pasi ky modeli tashmë një kohë të gjatë është në treg, por gjërat mund të ndryshojnë me lansimin e gjeneratës së re, e cila pritet të paraqitet më 2015 apo në fillim të 2016.

Një mundësie të tillë i kontribuon edhe fakti se gama e modelit M është zgjeruar mjaft së fundmi. Kështu, në treg mund të paraqiten varianti M770i xDrive i pajisur me motorin 4.0 litërsh V8 bi-turbo me 482 kuaj fuqi. Ky model pritet të ketë transmisionin automatik me 8 shpejtësi si dhe veti të avancuara të vozitjes.